Joaca acum!

Tu prinzi produse cu Eticheta Curata

Vrei să afli cum stai cu îndemânarea la manevrat coșuri de picnic? Am creat jocul perfect să te distrezi și să te relaxezi, în același timp. Când începe să “plouă” cu produse, nu lăsa nimic să-ți scape și vei fi recompensat pe măsură!

Noi te premiem

Cu cât ești mai agil, cu atât cresc șansele să câștigi un coș plin cu bunătăți Cris-Tim cu Eticheta Curată! La final, punctele devin coșuri gustoase de produse Cris-Tim cu Eticheta Curată sau grătare în jurul cărora vei da cele mai tari petreceri.

Finalul concursului vine cu premiile mult asteptate:

x28
de cosuri

28 coșuri de picnic, pentru 28 de zile de concurs, toate pline de produse Cris-Tim cu Eticheta Curată, numai bune să fie desfăcute pe cea mai apropiată iarbă verde. Aici se califică toți jucătorii care înregistrează un scor de minimum 500 de puncte. Atenție: îți poți înregistra scorul de maximum 10 ori pe săptămână, dar tu te poți juca de ori de cate ori dorești, in caz ca vrei sa te antrenezi.

x4
gratare

4 grătare, pentru 4 săptămâni de concurs, care abia așteaptă să vă “gătească” la următorul party în aer liber. Pentru acestea, intră în concurs jucătorii care au înscris un bon fiscal ca dovadă că au trecut cel puțin un produs Cris-Tim pe lista de cumpărături. Nu uita: poți înregistra maximum 10 bonuri pe săptămână.

Intră în joc, obține minimum 500 de puncte, și tombola noastră îți poate face ziua mai frumoasă cu unul dintre minunatele noastre premii. Nu uita: te poți inregistra de maximum 10 ori într-o săptămână, așa că dă tot ce ai mai bun când pui mâna pe mouse!

Cum se joaca ?

Citeste instructiunile!

Esti gata?

Joaca Acum!